Ανακοίνωση: Δρομική Πορεία Συμπαράστασης για την Ανεργία – 03 Απριλίου 2016

677

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, απαντώντας στο κάλεσμα του δημάρχου της πόλης μας, Κώστα Πελετίδη, στηρίζει την ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ και καλεί τους φίλους και τα μέλη του να συμμετάσχουν, τρέχοντας την απόσταση ΠΑΤΡΑ – ΑΙΓΙΟ, σε 3 ΟΜΑΔΕΣ:

ΟΜΑΔΑ Α: ΠΑΤΡΑ έως 20ο χιλιόμετρο (όσα χιλιόμετρα θέλει ο καθένας)

ΟΜΑΔΑ Β: 20ο χιλιόμετρο έως ΑΙΓΙΟ (όσα χιλιόμετρα θέλει ο καθένας)

ΟΜΑΔΑ Γ: ΠΑΤΡΑ έως ΑΙΓΙΟ (40 χιλιόμετρα)

Θα ακολουθεί μεταφορικό μέσο, όπου θα επιβιβάζονται οι δρομείς που θα ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους, σε οποιοδήποτε σημείο μέχρι το Αίγιο. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουν όλοι στην Πάτρα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α’ την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 9:00 π.μ. Όλοι οι συμμετέχοντες στην πορεία, θα ξεκινήσουν μαζί με το Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη, αρχικά πεζοπορώντας στην οδό Κορίνθου μέχρι την έξοδο της πόλης, στο σημείο όπου χωρίζεται η Παλιά από την Νέα Εθνική οδό. Από το σημείο αυτό, οι δρομείς θα συνεχίσουν τρέχοντας πίσω από τους ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Οι δρομείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν το όνομά τους, στην Πρόεδρο του Συλλόγου μας, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, στο τηλέφωνο 6972275149, μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016.

Για οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της διαδρομής, που θα θελήσει κάποιος δρομέας να τρέξει (και κυρίως το τελευταίο κομμάτι ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ απόστασης 20,59 χιλιομέτρων), θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Κο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΤΑΚΗ (σύμβουλο του δημάρχου επί των αθλητικών) στο τηλ. 6974933779.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου να φορούν το αγωνιστικό μπλουζάκι του ΣΔΥΠ (όσα μέλη δεν το εχουν ακόμα προμηθευτεί θα διανεμηθεί δωρεάν από το Σύλλογό μας επί τόπου).