Αναλυτικές Οδηγίες Παραλαβής Αριθμών & Πρόγραμμα Εκδρομής για τον 34ο Μαραθώνιο Αθήνας

  • Αναλυτικές Οδηγίες για την Παραλαβή των Αριθμών (για τους μη συμμετέχοντες στην εκδρομή)

Η παραλαβή των πακέτων και των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τον κάθε έναν χωριστά από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου Tae Kwon Do.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό είναι οι εξής:

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016        : 13:00 – 20:00 
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016
: 10:00 – 20:00
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016     
: 10:00 – 18:00 

Ο δρομέας που έχει ήδη λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα (email) κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου – επιδεικνύοντας αντίγραφο του παραπάνω ηλεκτρονικού μηνύματος ΚΑΙ την ταυτότητα ή το διαβατήριό του παραλαμβάνει το φάκελο με:
– τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης, και
– το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται.

Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (email) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια με το αποδεικτικό αυτό και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής.

Οι δρομείς που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούν να απευθυνθούν στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων. Εμείς σε κάθε περίπτωση θα είμαστε στην διάθεσή σας (6937331100 Μιχάλης Μαυρίκος ή 6972818104 Μηλιτσοπούλου Ελένη).

  • Πρόγραμμα Διήμερης Εκδρομής

Για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 km, o Σ. Δ. Υ. Πάτρας, διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016.

vhiqw8zmΓια άλλη μία χρονιά, ο σύλλογός μας έχει ναυλώσει πούλμαν για τη μεταφορά και την επιστροφή των αθλητών – μελών που θα συμμετέχουν στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Η αναχώρηση θα γίνει από το Parking του Παμπελοποννησιακoύ Σταδίου (έμπροσθεν βοηθητικού επί της Ρίτσου) το Σάββατο 12/11/2016, στις 08:00 π.μ.

Αναλυτικότερα, το πούλμαν θα μεταβεί κατευθείαν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου Tae Kwon Do, όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση ERGO Marathon Expo 2016, η οποία και συστεγάζεται με το Kέντρο Eγγραφών του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Εκεί θα γίνει και η διανομή και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, των chips χρονομέτρησης και το πακέτο συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΣΟΧΗ…!!! Η παραλαβή των πακέτων και των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τον κάθε έναν αθλητή ξεχωριστά, επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα. Επίσης, για όσους αθλητές θα τρέξουν με το νούμερο κάποιου άλλου (αντικατάσταση) θα πρέπει να έχουν μία φωτοτυπία της ταυτότητας του αθλητή που έχει αρχικά δηλωθεί και να μεταβούν προς το γραφείο επίλυσης προβλημάτων για να δηλωθούν οι όποιες αλλαγές.

Μετά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και έχοντας περιηγηθεί στον εκθεσιακό χώρο για περίπου μιάμιση ώρα, θα επιβιβαστούμε για να μετακινηθούμε προς το ξενοδοχείο Crystal City Hotel, όπου θα καταλύσουν οι αθλητές του συλλόγου μας.

Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και για τους αθλητές που θα τρέξουν στο αγώνισμα των 42 km, ενημερώνουμε πως θα πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο μέχρι της 06:00 π.μ. αυστηρώς, όπου θα γίνει και η αναχώρηση για τον Μαραθώνα. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να μεταβούν προς το Σύνταγμα παίρνοντας το ΜΕΤΡΟ, στάση του οποίου, βρίσκεται ακριβώς έξω από ξενοδοχείο και θα τους κατευθύνει στην καρδιά της διοργάνωσης.

Για οπoιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6937331100 (Μιχάλης Μαυρίκος) ή 6972818104 (Μηλιτσοπούλου Ελένη) Επίσης, για όσους δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τα οικονομικά τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το συντομότερο.

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΚΑΝΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ…

Ευελπιστούμε για άλλη μια χρόνια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να μπορέσετε να απολαύσετε την εκδρομή και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Το ΔΣ του ΣΔΥΠ

Λίστα Συμμετοχών