ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020

Αγαπητά μας μέλη,

Ενόψει της ομαδικής εγγραφής των μελών μας για τη διοργάνωση του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2020, θα πρέπει να δηλώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας ΑΥΣΤΗΡΑ  από σήμερα και μέχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην ειδική φόρμα https://www.sdypatras.gr/form/marathonios-athenas-symmeto

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επικοινωνία με το σύλλογό μας θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω του mail του συλλόγου μας: sdypatras@gmail.com

Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο - 25€
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο - 22€
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο - 19€

Ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:

· Μαραθώνιος Δρόμος – Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι ο Μαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

· Αγώνας Δρόμου 10χλμ –  Το Σάββατο 07 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στα 10χλμ θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

· Αγώνας Δρόμου 5χλμ ZERO WASTE FUTURE – Η ίδια λογική με αυτή που αναφέρεται παραπάνω για τα 10χλμ θα ακολουθηθεί και για τους συμμετέχοντες στα 5χλμ την Κυριακή 08 Νοεμβρίου. Θα υπάρξουν δηλαδή δύο Αγώνες 5χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος, όπως και για τους άλλους αγώνες, και διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Εκ του Σ.Δ.Υ. Πάτρας

Δείτε Ακόμα