ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020

Αγαπητά μας μέλη,

Ενόψει της επίσημης έναρξης της περιόδου εγγραφών για τη διοργάνωση του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2020, που ανακοινώθηκε στις 02/07/2020 και λαμβάνοντας υπόψη μας τα περιορισμένα κατά πολύ για φέτος όρια εγγραφών, που μας διατίθεται από τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ για τα τελευταίων ετών οικονομικά ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ μέλη μας και ΜΟΝΟ.

Τα μέλη μας θα μπορούν να δηλώνουν την επιθυμία συμμετοχής τους στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου Αθήνας 2020 ΑΠΟ σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου, ώρα 18:00 και ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ την προσεχή Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020, ώρα 18:00, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην ειδική φόρμα https://docs.google.com/forms/d/17tre2Gz7JdtJjKNXY4ODXh4-cQ-hHqdX3W2wwvhRcEg/viewform?ts=5eff14f7&edit_requested=true και να λαμβάνουν αριθμό προτεραιότητας, έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετοχών που μας έδωσε ο ΣΕΓΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επικοινωνία με το σύλλογό μας θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω του mail του συλλόγου μας: sdypatras@gmail.com

Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανά συμμετέχοντα για ομαδικές εγγραφές Συλλόγων Δρομέων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Μαραθώνιος Δρόμος Ενισχυμένο Επίπεδο - 25€
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο - 22€
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ Ενισχυμένο Επίπεδο - 19€

Ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020 θα περιλαμβάνει τους εξής αγώνες-διαδρομές:

· Μαραθώνιος Δρόμος – Οι συμμετέχοντες δρομείς στον Μαραθώνιο Δρόμο θα κατανεμηθούν σε δύο διαφορετικούς αγώνες Μαραθωνίου Δρόμου (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους. Η κατανομή των δρομέων στους δύο αγώνες και στο ανάλογο block εκκίνησης θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή. Σημειώνεται ότι ο Μαραθώνιος Δρόμος θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Νοεμβρίου, ενώ οι ακριβείς ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

· Αγώνας Δρόμου 10χλμ –  Το Σάββατο 07 Νοεμβρίου, οι συμμετέχοντες στα 10χλμ θα κατανεμηθούν επίσης σε δύο διαφορετικούς Αγώνες 10χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος και διαφορά μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

· Αγώνας Δρόμου 5χλμ ZERO WASTE FUTURE – Η ίδια λογική με αυτή που αναφέρεται παραπάνω για τα 10χλμ θα ακολουθηθεί και για τους συμμετέχοντες στα 5χλμ την Κυριακή 08 Νοεμβρίου. Θα υπάρξουν δηλαδή δύο Αγώνες 5χλμ (Α & Β) με 5.000 συμμετέχοντες έκαστος, όπως και για τους άλλους αγώνες, και διαφορά τουλάχιστον μιας ώρας μεταξύ των εκκινήσεων τους.

Εκ του Σ.Δ.Υ. Πάτρας

Δείτε Ακόμα