Μαραθώνιος Αθήνας συμμετοχές έως 13 Αυγούστου 2021

Αγώνας
Στοιχεία Δρομέα (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Εθνικότητα
Στοιχεία Διεύθυνσης
Στοιχεία Εγγραφής
Όροι Συμμετοχής - Συναινέσεις
Δηλώνω ότι έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής και τους Όρους της Διοργάνωσης, όπως αυτοί αναγράφονται στη επίσημη ιστοσελίδα.
Δηλώνω ότι συναινώ στη διάθεση των ανωτέρω προσωπικών μου στοιχείων από το Συλλόγο Δρομέων Υγείας Πάτρας προς τη Διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας με σκοπό και μόνο την ομαδική εγγραφή μελών του στα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν στις 11 Νοεμβρίου 2018.
Συναινώ στη χρήση του προσωπικού μου email για την αποστολή ενημερωτικών newsletters από τη Διοργάνωση αναφορικά με τη διεξαγωγή του Αγώνα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες της διοργάνωσης, καθώς και για την ενημέρωση μου αναφορικά με επόμενες διοργανώσεις και τη δυνατότητα συμμετοχής μου σε αυτές.
Συναινώ στη χρήση των στοιχείων συμμετοχής μου στον Αγώνα, από την εφαρμογή της διοργάνωσης Athens Marathon App, για τη διαδικασία live tracking κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Συναινώ στη χρήση του προσωπικού email μου από το επίσημο Φωτογραφικό Πρακτορείο της Διοργάνωσης, αποκλειστικά για την ενημέρωσή μου σχετικά με τις προσωπικές μου φωτογραφίεςκαθώς και τον τρόπο λήψης του Πιστοποιητικού Συμμετοχής μου στον Αγώνα.
Συναινώ στη διάθεση του προσωπικού μου email προς χορηγούς και συνεργάτες του Αγώνα με σκοπό την ενημέρωση και συμμετοχή μου σε δράσεις αυτών, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του Αγώνα, που βελτιώνουν την εμπειρία μου.
Συναινώ στη διάθεση του προσωπικού μου email για την ενημέρωσή μου αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής μου σε έρευνες που διεξάγονται από τη Διοργάνωση και αφορούν στη Διοργάνωση, τους σκοπούς και την εν γένει βελτίωση του Αγώνα.