Φόρμα Ομαδικής Εγγραφής Σ.Δ.Υ.Πάτρας Ioannina Lake Run 23-24 Σεπτεμβρίου 2023

Αγώνας
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας με κεφαλαία γράμματα στην ακόλουθη φόρμα. Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή σας, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.
Προσοχή: Οι συμμετέχοντες στον αγώνα τρέχουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξετασθεί πρόσφατα από ιατρό.
Προσοχή: Όποιος δεν δηλώσει χρόνο προηγούμενης συμμετοχής, θα φύγει με το τελευταίο γκρουπ εκκίνησης.
Στοιχεία Δρομέα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Στοιχεία Εγγραφής
Όροι Χρήσης
Αποδέχομαι τους όρους της προκήρυξης του αγώνα και δέχομαι να με συμπεριλάβει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας στην Ομαδική Εγγραφή.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είμαι απολύτως υγιής για να συμμετέχω στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά την διάρκεια του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον αγώνα.

Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιαδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

Δίνω την έγκριση μου στους διοργανωτές να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου ή βίντεο από τον αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχω καμία οικονομική απαίτηση.