Αναβολή Ημιμαραθωνίου Αγώνα Δρόμου Αχαϊας 18-10-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΧΑΙΑΣ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη ματαίωση του ημιμαραθωνίου δρόμου Αχαΐας, που είχε προγραμματιστεί για τις 18/10/2015. Οι λόγοι που οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση το Δ.Σ. του συλλόγου, προέκυψε μέσα από τα νέα δεδομένα, όπως αυτά διατυπώθηκαν από την κοινή σύσκεψη των θεσμικών φορέων της πόλης μας που σχετίζονται με τη διεξαγωγή δρομικών αγώνων στο προσεχές μέλλον (Δήμος, αστυνομία, Ερυθρός Σταυρός, ΣΕΓΑΣ).
Σύμφωνα με τις αρχικές αποφάσεις του συμβουλίου αυτού, τόσο ο σύλλογός μας, όσο και ο κάθε φορέας που επιθυμεί να διεξάγει αγώνες στον αστικό ιστό της πόλης της Πάτρας οφείλει να προσαρμοστεί στο πλαίσιο νόμου 2725/ 1999 (http://www.segas.gr/files/2015/Rules/2015_EventsRegulations.pdf?lbisphpreq=1), όπως έχει τροποποιηθεί από τον 4049/2012. Παράλληλα οφείλει να προσαρμοστεί σε νέα πρόσθετα δεδομένα, τα οποία βρίσκονται υπό διαβούλευση, όπως την προέγκριση κατά βούληση των χορηγιών και την πάγια συνδρομή ανά άτομο ως αντίτιμο συμμετοχής, στοιχεία στα οποία δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η βιωσιμότητα του εγχειρήματος.
Υπό αυτές τις συνθήκες ο Σύλλογός μας προβαίνει στη ματαίωση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου Αχαΐας, υποσχόμενος να αναβιώσει τη διεξαγωγή του, μετά την επί το σαφέστερον ολοκλήρωση της διαβούλευσης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δείτε Ακόμα