Ανακοίνωση Λήξης Συμμετοχών στη διήμερη εκδρομή για τον 34ο Μαραθώνιο Αθήνας

Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη που θα συμμετάσχουν στη διήμερη εκδρομή που διοργανώνει ο ΣΔΥΠ για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016, θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016, οπότε και θα κλείσει η λίστα με τους συμμετέχοντες της εκδρομής. Η καταβολή του αντίστοιχου ποσού της συμμετοχής στη διήμερη εκδρομή, θα γίνεται στα γραφεία του Σ.Δ.Υ.Π. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών (είσοδος επί της Γ. Ρίτσου), την Τετάρτη το απόγευμα από τις 6:30μμ μέχρι τις 8.30μμ. Για οποιοδήποτε κώλυμα, καλέστε 6937331100 (Μιχάλης Μαυρίκος), email: sdypatras@gmail.com.

Το συνολικό κόστος της εκδρομής, το οποίο περιλαμβάνει: Μετακίνηση με πούλμαν 50 θέσεων & Διαμονή στο ξενοδοχείο Crystal City (www.crystalcity.gr) σε δίκλινο με πρωινό είναι 59€ ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό 49€. Όσοι επιθυμούν να διαμείνουν σε μονόκλινο δωμάτιο θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

Ενημερώνουμε ότι τα μέλη που επιθυμούν μόνο τη μετακίνησή τους από και προς την Αθήνα και όχι τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο θα καταβάλουν το ποσό των 18€.

Εκ του Δ.Σ.

Δείτε Ακόμα