Ανακοίνωση για ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΥ

Σύμφωνα με το Νέο Κανονισμό Λειτουργίας του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπως αυτός εγκρίθηκε με την 404/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων (404_2015), η Είσοδος για δωρεάν χρήση διαρκείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Π.Σ., προϋποθέτει την κατοχή Κάρτας Δωρεάν Εισόδου του χρήστη, την οποία επιδεικνύει κάθε φορά, στην είσοδο του Π.Σ.

Ο Σύλλογός μας για να μειωθεί η ταλαιπωρία των μελών του, αναλαμβάνει τη διαδικασία έκδοσης των καρτών, στέλνοντας ονομαστική κατάσταση των μελών που επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Π.Σ. Κατόπιν των ανωτέρω, θα πρέπει τα μέλη που ενδιαφέρονται να μας προσκομίσουν:

1) ΑΙΤΗΣΗ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ (την προμηθεύεστε από το φυλάκιο του σταδίου, καθώς και από την κα Μηλιτσοπουλου Ελένη) &

2) ΔΥΟ (2) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά παρακαλείστε να τα παραδώσετε στη Γ.Γ. του Συλλόγου, κα Μηλιτσοπούλου Ελένη (τηλ. 6972818104), στη διευθ: Μαιζώνος 108 (κεντρικό Δημαρχείο Πάτρας - ισόγειο, ώρες: 10:00-13:00, καθημερινές) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, οπότε και θα σταλεί η ονομαστική κατάσταση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δείτε Ακόμα