"1ος Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Βασίλη Λάζαρη"-Αλισσός Κάτω Αχαΐας, Κυριακή 02 Απριλίου 2017

Ο σύλλογος « Αλισσαίων Πείρος» σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, τις Τοπικές  Κοινότητες  Άνω και Κάτω Αλισσού, το Σύλλογο Περιπατητών και Δρομαίων «Φαέθων» , το τμήμα στίβου της Αχαγιάς 82 και τον  Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αλισσού διοργανώνουν:

"Λαϊκό Αγώνα Δρόμου στην μνήμη του Βασίλη Λάζαρη"

την Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Α)ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

1)Δρόμος 10 χιλιομέτρων (τρέξιμο) με σημείο εκκίνησης το παλιό  Δημαρχείο Λουσικών και τερματισμό το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

2)Δρόμος 5 χιλιομέτρων (τρέξιμο ή περπάτημα κατ’ επιλογή του συμμετάσχοντα) με εκκίνηση το οινοποιείο  Παπασταματόπουλου και τερματισμό το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

3)Αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού  μόνο, με εκκίνηση την εκκλησία της Αγίας Τριάδας και τερματισμό το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

 Β) ΗΛΙΚΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους από την ηλικία 13 ετών και μεγαλύτεροι (μαθητές πρώτης γυμνασίου)

Στον αγώνα 1000 μέτρων μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ παιδιά δημοτικού

Γ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά με e-mail στη διεύθυνση dmparmpounes@gmail.com, συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί παρακάτω μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ  2017. Επίσης θα υπάρχει και διαδικασία εγγραφής την ημέρα του αγώνα στην πλατεία του Άνω Αλισσού από τις 8.30-9.00
  2. Για τον αγώνα των παιδιών μέχρι 12 ετών δεν απαιτείται εγγραφή.

Δ)ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

1)Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων για τα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων θα γίνει στην πλατεία του ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ. Από εκεί λεωφορείο των διοργανωτών θα μεταφέρει τους αθλητές στο σημείο εκκίνησης με αναχώρηση 1ώρα έως 45 λεπτά πριν από την καθορισμένη έναρξη κάθε αγωνίσματος .

2)Τα παιδιά που θα τρέξουν στα 1000 μέτρα θα πρέπει να είναι στο σημείο εκκίνησης 15 λεπτά πριν από την εκκίνηση. Οι γονείς θα τα παραλάβουν στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου Κάτω Αλισσού όπου και ο τερματισμός.

3)Ειδικό όχημα των διοργανωτών θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης στον τερματισμό.

4)Κατά την διαδρομή των 5 και 10 χιλιομέτρων θα υπάρχουν σταθμοί με πόσιμο νερό

5)Οι εκατό πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης.

6) Σε όλους τους συμμετάσχοντες θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

  Ε) ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8.30-9.00     ΕΓΓΡΑΦΕΣ

9.05            ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

9.15             ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

10.00           ΕΚΚΙΝΗΣΗ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

10.05           ΕΚΚΙΝΗΣΗ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

10.40          ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:               /     /2017

ΕΠΙΘΕΤΟ:

ΟΝΟΜΑ:

ΦΥΛΛΟ:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ :

Ε-MAIL:

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ   (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ   ΜΕ   +  ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ  ΣΑΣ)

5 χλμ                                                                     10χλμ

 Με την αποστολή της αίτησης δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετάσχω στον αγώνα με αποκλειστικά δική μου ευθύνη και  είμαι βέβαιος για την καλή κατάσταση της υγείας μου. Δεν έχω κάποιο παθολογικό ή άλλο πρόβλημα και πως οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα υγείας που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Εκ της Διοργάνωσης

Δείτε Ακόμα