Ανακοίνωση Ημερήσιας Εκδρομής στον 4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας - Κυριακή 01.04.2018

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Ολυμπία, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, για να συμμετάσχει στον «4ο Μαραθώνιο Ολυμπίας» και συγκεκριμένα στα αγωνίσματα μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου.

- Η εκκίνηση του μαραθωνίου θα δοθεί στην Αμαλιάδα στις 8:30 π.μ. και ο τερματισμός θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία. - Για τον ημιμαραθώνιο, η εκκίνηση θα δοθεί στον Πύργο στις 9:30 π.μ. και ο τερματισμός θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα από τα δύο αγωνίσματα, θα πρέπει να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής μέσα από το παρακάτω link, καθώς ο σύλλογός μας θα κάνει ομαδική εγγραφή:

www.sdypatras.gr/formaeggrafismarathoniosolympias

μέχρι και την Κυριακή 18 Μαρτίου.

Κόστος συμμετοχής στα αγωνίσματα: Το κόστος συμμετοχής, για τον Σύλλογό μας αλλά και όλους τους συλλόγους-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), είναι μειωμένο και έχει καθοριστεί ως εξής:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: 

-απλό πακέτο: 12 ευρώ -ενισχυμένο πακέτο: 17 ευρώ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ:

-απλό πακέτο: 9 ευρώ -ενισχυμένο πακέτο: 12 ευρώ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ Όλοι οι συμμετέχοντες του μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου, ανεξάρτητα από το πακέτο που θα επιλέξουν, θα παραλάβουν τα ακόλουθα:

• Αριθμό συμμετοχής με chip χρονομέτρησης και παραμάνες • Σακίδιο για την τοποθέτηση των προσωπικών του αντικειμένων • Αναμνηστικό μετάλλιο • Υδροδοσία και φρούτα στον τερματισμό • Τροφοδοσία κατά μήκος της διαδρομής • Δυνατότητα εκτύπωσης αναμνηστικού διπλώματος με το όνομα και την επίδοση του • Υγειονομική κάλυψη • Δώρα και παροχές των χορηγών ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ • Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον το αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα.

Ανάλογα με τον αριθμό των δηλωθέντων ατόμων, θα ναυλωθεί και πούλμαν αναλόγων θέσεων, οπότε το κόστος μετακίνησης/άτομο θα υπολογιστεί όταν ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής, το οποίο θα ανακοινωθεί στους δηλωθέντες εγκαίρως θα πρέπει να καταβληθεί από την Δευτέρα 19/3 έως και την Τετάρτη 21/3, με κατάθεση στην EUROBANK: Αριθμός Λογαριασμού: 0026-0670-11-0200798030 (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας) Κωδικός ΙΒΑΝ: GR5002606700000110200798030 Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της εκδρομής, Παναγιωτοπούλου Ελένη, στο τηλ. 6972275149

Εκ του Δ.Σ.

Δείτε Ακόμα