Ανακοίνωση Ομαδικής Εγγραφής για τα αγωνίσματα του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας – Κυριακή 10.11.2019

Αγαπητά μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας (ΣΔΥΠάτρας), σας γνωρίζει ότι άνοιξαν οι Ομαδικές Εγγραφές για τον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, που θα διεξαχθούν στις 10 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής για όλους τους αγώνες είναι: το Βασικό Πακέτο στα δέκα ευρώ (10€) και το Ενισχυμένο Πακέτο στα εικοσιπέντε ευρώ (25€).

Το Βασικό Πακέτο Συμμετοχής περιλαμβάνει: - Αριθμό Συμμετοχής δρομέα - Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip - Ασφαλή Διαχείριση Ρουχισμού δρομέα κατά τη διάρκεια του αγώνα - Ασφάλιση από Ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα από την ERGO - Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού - Οnline Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων - Παροχή νερού, αθλητικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών και ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα - Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το χρόνο τερματισμού του δρομέα.

Το Ενισχυμένο Πακέτο περιλαμβάνει: Όλα όσα περιλαμβάνει το Βασικό πακέτο και επιπλέον το Επίσημο T-shirt του Αγώνα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας για τα ΕΤΗ 2018 & 2019 και ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής πατώντας ΕΔΩ.

Τα μέλη του Συλλόγου θα έχουν προτεραιότητα και εφόσον κατά τη λήξη των εγγραφών προκύψουν κενές θέσεις, αυτές θα διατεθούν σε φίλους του Συλλόγου.

Η καταβολή του ποσού της εγγραφής στα αγωνίσματα, καθώς και οι αντίστοιχες ετήσιες συνδρομές όσων μελών δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα, θα πρέπει να καταβληθεί εγκαίρως έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στην κα Σπυροπούλου Μαρία (τηλ. επικ. 697 3745121) ή στην κα Παναγιωτοπούλου Ελένη (τηλ. επικ. 697 2275149).

Υπενθυμίζουμε πως η εξασφάλιση της θέσης γίνεται με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής και όχι με την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας.

Πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: http://www.athensauthenticmarathon.gr.

Ενημερώνουμε πως οι θέσεις που έχουν εγκριθεί για τον σύλλογό μας (όπως για όλους τους συλλόγους) είναι περιορισμένες, γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας(προηγούνται τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας και θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής για τους υπόλοιπους). Ενδέχεται, αν συμπληρωθεί ο αριθμός των αιτήσεων, το σύστημα να κλείσει πολύ νωρίτερα από την ανακοινωμένη καταληκτική ημερομηνία και να μην μπορούμε να δεχτούμε άλλες αιτήσεις.

Οι συμμετοχές και οι καταβολές των αντίστοιχων ποσών κλείνουν αυστηρά την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Εκ του Δ.Σ.

Δείτε Ακόμα