ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική - Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Τετάρτη  06  Ιουλίου 2022 και ώρα 17:30 μ.μ., στην έδρα του Συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, όπου θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

  1. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός των πεπραγμένων της Διοίκησης του Συλλόγου για το διάστημα 2019-2022
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη
  4. Προκήρυξη Εκλογών
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη διετία 2022-2024
  6. Προκήρυξη Αρχαιρεσιών
  7. Προτάσεις Μελών Γενικής Συνέλευσης

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το 1007/1981 καταστατικό του συλλόγου, έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, ώστε να εκπροσωπήσουν νόμιμα με τη ψήφο τους την δεσμευτική απόφαση της ψηφοφορίας.

Οι υποψηφιότητες για τα δύο όργανα του Συλλόγου μπορούν να κατατεθούν μέσω mail στο sdypatras@gmail.com έως και την Παρασκευή  01-07-2022.

Σε περίπτωση μη απαρτίας την παραπάνω ώρα, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και ώρα 18:30 μ.μ., άνευ ιδιαιτέρας προσκλήσεως, οπότε σύμφωνα με το καταστατικό, θεωρείται νομίμως συγκροτημένη με οσαδήποτε Μέλη και αν παρευρεθούν.

Για το Δ.Σ.

             Η Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας

 

   Ελένη Παναγιωτοπούλου                                        Ελένη Μηλιτσοπούλου

Η παρουσία όλων των μελών στη Γενική Συνέλευση είναι πολύτιμη και αναγκαία.

Δείτε Ακόμα