ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχές αθλητών του Σ.Δ.Υ.Πάτρας στους αγώνες του “16ου Γύρου της Λίμνης των Ιωαννίνων”

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας έδωσε το παρόν με μια μεγάλη ομάδα 25 αθλητών που συμμετείχαν στον "16ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων" σε τρεις αγώνες τρεξίματος στα 5, 10 & 30χλμ περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας. 2000 δρομείς από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν πλαισιώνοντας μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού το διήμερο 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Η διήμερη εκδρομή του Συλλόγου μας στέφθηκε με επιτυχία και αισθανόμαστε ιδιαίτερο θαυμασμό και υπερηφάνεια για τον αθλητή μας ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έτρεξε τα 30χλμ και ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας τη 2η θέση στην Κατηγορία 55-59, ολοκληρώνοντας το αγώνισμα των 30χλμ σε χρόνο 2:20:18.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας, θα θέλαμε να συγχαρούμε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «LIMNI», τον Αθλητικό Όμιλο «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών για την άψογη φιλοξενία και εν γένει οργάνωση του αγώνα.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τα μέλη μας που εκπροσώπησαν επάξια τον Σύλλογο μας με την συμμετοχή τους στους παραπάνω αγώνες και τους ευχόμαστε υγεία, και δύναμη για το μέλλον!

Εκ του Δ.Σ.

 

Δείτε Ακόμα