Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Σ.Δ.Υ.Πάτρας

Έσπασαν τα κοντέρ οι αθλητές του Σ.Δ.Υ.Πάτρας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Τo Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου 2022, δεκάδες αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας συμμετείχαν σε τρεις διαφορετικούς αγώνες τρεξίματος πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις και φέρνοντας πρωτιές !

Ο Σύλλογός μας ήταν ο πιο πολυπληθής σύλλογος στο 3ο Foloi Trail Run ''Το φαράγγι των Κενταύρων" στο μαγευτικό Δρυοδάσος της Φολόης και το φαράγγι των Κενταύρων, συμμετέχοντας με Ομάδα 22 αθλητών-μελών του ! Αναλυτικά:

Στην διαδρομή των 20χλμ, Πρώτος έφτασε στην γραμμή τερματισμού ο εξαιρετικός αθλητής μας, ΜΑΚΗΣ ΦΟΡΤΗΣ με χρόνο 01:35:38!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ, 3η θέση στην κατηγορία 18-29

ΔΩΡΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ, 3η θέση στην κατηγορία 51+

Εξαιρετικό αγώνα στη διαδρομή των 20χλμ επέδειξαν και οι αθλητές μας:

ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΙΩΤΕΛΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΑΝΑΤΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΙΚΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΚΕΝΤΖΟΥ, ΚΟΥΡΛΕΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ & ΕΥΗ ΤΥΡΟΔΗΜΟΥ

Στην διαδρομή των 10χλμ, διακρίθηκε η ΠΕΛΑΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, 3η θέση στην κατηγορία 51+.

Εξαιρετικό αγώνα στη διαδρομή των 10χλμ επέδειξαν και οι αθλητές μας:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΑΝΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΪΜΑΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΙΚΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΚΕΛΗ

Στον παιδικό αγώνα 2χλμ συμμετείχε η ΛΥΔΙΑ ΚΕΪΜΑΛΗ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας, συγχαίρει τον Ορειβατικό Σύλλογο Αμαλιάδας '' ΟΡΕΙΒΑΤΕΙΝ '' για την άψογη Διοργάνωση του αγώνα και τον ευχαριστεί για την αγάπη και την αγκαλιά που έδωσε στο σύλλογό μας!

 Run Greece Πάτρας - Διαδρομή 10 χλμ (300 συνολικά δρομείς)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, τα μέλη του:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, 1η θέση στην κατηγορία 55-59

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4η θέση στη Γενική κατάταξη και 2οςστην κατηγορία 30-34

ΜΕΝΑΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, 5η θέση στην κατηγορία 50-54

ΝΙΚΟΛΕΤΣΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 14η θέση στην κατηγορία 50-54

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΚΕΛΗΣ, 9η θέση στην κατηγορία 40-44

Run Greece Πάτρας - Διαδρομή 5 χλμ (773 συνολικά δρομείς)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, 1η θέση στην κατηγορία 65-69

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, 2η θέση στην κατηγορία 55-59

Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος – Βόνιτσα

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης του Δήμου, διοργάνωσε επιτυχώς για ακόμη μια χρονιά έναν απ' τους παλαιότερους αγώνες της Δυτικής Ελλάδας, τον Ημιμαραθώνιο Άκτιο Δρόμο ! Στους αγώνες του Ακτίου Δρόμου συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα! Η Διοργάνωση φιλοξένησε το Σύλλογό μας με ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση των αθλητών μας, οι οποίοι τον εκπροσώπησαν επάξια. Αναλυτικά οι δρομείς ΚΑΡΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, η οποία βραβεύτηκε ως δεύτερη νικήτρια γυναίκα στην ηλικιακή κατηγορία 51-60, ΚΟΜΠΟΡΟΖΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟ ΗΛΙΑ & ΜΟΡΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ στον Ημιμαραθωνιο Αγώνα των 21χλμ & τους ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, μέλος του Δ.Σ. μας, ΠΟΛΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ στον αγώνα των 10χλμ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Αντιδήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας, κο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ για την άψογη υποδοχή & φιλοξενία των αθλητών μας.

Εκ του Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πάτρας

Δείτε Ακόμα