Προνόμια Κάρτας Μέλους του Σ.Δ.Υ.Πάτρας

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, στο πλαίσιο υλοποίησης των συλλογικών του δράσεων, προχωρά σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα για την εξασφάλιση ειδικών προνομίων για τα μέλη του.

O Σ.Δ.Υ.Πάτρας ενημερώνει τα μέλη του ότι μπορούν να περνούν από την έδρα του συλλόγου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (οδός Πατρών Κλάους 91-93), κάθε Τετάρτη 18:00-19:30 και να παραλαμβάνουν την προσωπική τους ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ. Πρόκειται για μία εκπτωτική κάρτα που ισχύει όλο το χρόνο, ΕΚΤΟΣ από περιόδους εκπτώσεων και ειδικών προσφορών.

Τα μέλη μας απολαμβάνουν εκπτώσεις σε κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα, απλώς επιδεικνύοντάς την στο ταμείο. Η κάρτα αυτή χορηγείται αποκλειστικά στα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, πιστοποιεί την ιδιότητα μέλους του Συλλόγου και είναι αυστηρά προσωπική. Η επαλήθευση των στοιχείων γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Κατάλογος με τους φορείς και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το Σ.Δ.Υ.Πάτρας και προσφέρουν οποιαδήποτε προνόμια (εκπτώσεις σε αγαθά και υπηρεσίες, είσοδος σε χώρους κλπ)  στα μέλη του Συλλόγου με την επίδειξη Κάρτας-Μέλους, τηρείται στην ιστοσελίδα μας www.sdypatras.gr στο υπομενού: Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις.

Σιδέρης – Ξηροί Καρποί & Καφέδες.pdf

Oxygen Store.pdf

Φάνης Αρκουμάνης Athletics - TECNICA.pdf

Παναγιώτης Κατσίκης - Τέχνες εν χορώ.pdf

Pemtousia Spa Beauty Fitness.pdf

Electronet - Παπανδρικόπουλος.pdf

Optic House ΜΠΑΡΑΚΟΣ.pdf

Dimitrioglou Sportswear & Dimitrioglou for Kids.pdf

Classico.pdf

Κάρτα Μέλους ΣΔΥΠ – Όροι χρήσης

Επιθυμία του Συλλόγου είναι να εντάξει στην Κάρτα Μέλους, όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις. Εάν κάποιο μέλος μας γνωρίζει κάποια επιχείρηση, εταιρία ή ιδιώτη/επαγγελματία που επιθυμεί να συμμετάσχει στο εκπτωτικό πρόγραμμα, παρακαλώ να επικοινωνήσει με το Σύλλογο στο mail: sdypatras@gmail.com.

Δείτε Ακόμα