Αλλαγή Προέδρου ΔΣ του ΣΔΥΠ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας ανακοινώνει στα μέλη του, την αποχώρηση του κου Θεόδωρου Λάζαρη από την Προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΥΠ. Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΔΥΠ, απευθυνόμενος στα μέλη του ΔΣ, αλλά και σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, εξηγεί στο παρακάτω κείμενο, τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

"Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική τιμή της εκλογής μου ως προέδρου του ιστορικότερου και μακροβιότερου μαζικού ερασιτεχνικού συλλόγου της πόλης της Πάτρας, συνάμα και το βάρος της ευθύνης για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου -κατά την οποία απαιτείται αφοσίωση και χρόνος για τη συμμετοχή και την εκτέλεση καθηκόντων, οι οποίοι οφείλουν  να συνάδουν με τους στόχους και τις απαιτήσεις των μελών του- παραιτούμαι εκ της θέσεως μου, αδυνατώντας να ανταποκριθώ. Ως εκ τούτου έχω το ηθικό καθήκον να παραιτηθώ και εκ της θέσεως μου στο ΔΣ συλλόγου, επιτρέποντας σε νέα πιο ενεργά μέλη, να εισέλθουν στο χώρο, προσφέροντας σύμφωνα με τις επιταγές των μελών του.

Εκ της θέσεως μου, ως τελευταία πράξη, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τη αγαστή τους συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα δε και ειδικώς τα μέλη του συλλόγου, τα οποία με περιβάλλαν με ιδιαίτερη στοργή από την πρώτη ημέρα εκλογής μου στο διοικητικό συμβούλιο και ειδικώς για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο μου, από την ημέρα αναλήψεως των προεδρικών καθηκόντων μου. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγνώμη, για τις αστοχίες μου, αλλά και την πιθανή απογοήτευση την οποία επιφέρω με την παραίτηση αυτή, για τις προσδοκίες τις οποίες είχαν καλλιεργήσει με την ανάληψη των καθηκόντων αυτών.

Εκτιμώ όμως, πως το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει το ίδιο απρόσκοπτα τη λειτουργία του, με νέο μέλος το οποίο θα δύναται να συνεφέρει με περισσότερο χρόνο, ενέργεια και ιδέες στο εγχείρημα, το οποία μπροστά του έχει σημαντικές προκλήσεις.

                                                                                   Με σεβασμό, Λάζαρης Θεόδωρος"

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΥΠ τιμούν και ευχαριστούν τον κο Θεόδωρο Λάζαρη για τη δυναμική προσφορά του στη θέση του Προέδρου, αλλά και ως μέλους του Δ.Σ., και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας εμπνέει.

Κατόπιν τούτου, τη θέση του προέδρου Δ.Σ. αναλαμβάνει η κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, την οποία καλωσορίζουμε και της οποίας ευχόμαστε καλή θητεία και επιτυχία στο έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δείτε Ακόμα