Διακρίσεις αθλητών Σ.Δ.Υ.Πάτρας στον αγώνα ARTEMISIO MOUNTAIN RUNNING 04.12.2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ.Πάτρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη του που εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογο, με την συμμετοχή τους "Artemisio Mountain Running", ο οποίος διεξήχθει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022. Ένας αγώνας που αναδεικνύει το σπάνιο φυσικό περιβάλλον της Καρυάς και του Αρτεμισίου Όρους.

Τρεις θαυμάσιοι αθλητές μας αγωνίστηκαν στην ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή Mountain Running 26km.

  • 3ος έφτασε στην γραμμή τερματισμού ο εξαιρετικός αθλητής μας, ΜΑΚΗΣ ΦΟΡΤΗΣ με χρόνο 02:46:22, οποίος κατέλαβε επίσης την 2η θέση στο βάθρο της ηλικιακής κατηγορίας!
  • Η υπέροχη αθλήτριά μας, ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ κατέλαβε την 3η θέση ηλικιακής κατηγορίας με χρόνο 04:22:52 και 7η στη Γενική Κατάταξη
  • Εξαιρετική και η παρουσία του αθλητής μας, ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΚΟΥ που συμμετείχε στον αγώνα των 26χλμ και τερμάτισε με χρόνο 04:22:53.

Συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο των Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς "Το Αρτεμίσιο" και την Οργανωτική Επιτροπή του AMR2022 για την άψογη Διοργάνωση του αγώνα!

Ολόθερμα συγχαρητήρια στους δρομείς μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια, καλή συνέχεια στις προπονήσεις και τα μελλοντικά αγωνιστικά τους πλάνα!

Εκ του Δ.Σ.

23

 

Δείτε Ακόμα