Εκδρομή Σ.Δ.Υ.Πάτρας στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 km, o Σ. Δ. Υ. Πάτρας, διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2015.

Image removed.Για άλλη μία χρονιά, ο σύλλογός μας έχει ναυλώσει πούλμαν για τη μεταφορά και την επιστροφή των αθλητών - μελών που θα συμμετέχουν στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς. Η αναχώρηση θα γίνει από το Parking του Παμπελοποννησιακό Στάδιο (επί της Ρίτσου) το Σάββατο 7/11/2015, στις 09:00 π.μ. και η επιστροφή θα γίνει μετά το πέρας των αγωνισμάτων από την Αθήνα στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα, το πούλμαν θα μεταβεί κατευθείαν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου Tae Kwon Do, όπου λαμβάνει χώρα η έκθεση ERGO Marathon Expo 2015, η οποία και συστεγάζεται με το Kέντρο Eγγραφών του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Εκεί θα γίνει και η διανομή και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, των chips χρονομέτρησης και το πακέτο συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες.

ΠΡΟΣΟΧΗ…!!! Ο κάθε αθλητής θα παραλαμβάνει μόνος του το πακέτο συμμετοχής, επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα (οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν από τα μέλη του Δ.Σ. εντός του λεωφορείου). Επίσης, για όσους αθλητές θα τρέξουν με το νούμερο κάποιου άλλου (αντικατάσταση) θα πρέπει να έχουν μία φωτοτυπία της ταυτότητας του αθλητή που έχει αρχικά δηλωθεί και να μεταβούν προς το γραφείο επίλυσης προβλημάτων για να δηλωθούν οι όποιες αλλαγές.

Μετά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και έχοντας περιηγηθεί στον εκθεσιακό χώρο, θα επιβιβαστούμε για να μετακινηθούμε προς το ξενοδοχείο Crystal City Hotel, όπου θα καταλύσει ο σύλλογος.

Μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια, θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος. Για τους αθλητές που θα τρέξουν στο αγώνισμα των 42 km, ενημερώνουμε πως θα πρέπει να επιβιβαστούν στο λεωφορείο μέχρι της 06:00 π.μ., όπου θα γίνει και η αναχώρηση για τον Μαραθώνα. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να μεταβούν προς το Σύνταγμα παίρνοντας το ΜΕΤΡΟ, στάση του οποίου, βρίσκεται ακριβώς έξω από ξενοδοχείο και θα τους κατευθύνει στην καρδιά της διοργάνωσης.

Για όποιον επιθυμεί - έστω και τελευταία στιγμή - να συμμετάσχει στην εκδρομή, παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως στο 6937331100 (Μιχάλης Μαυρίκος) για το κλείσιμο θέσης στο πούλμαν. Επίσης, για όσους δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τα οικονομικά τους, παρακαλούνται άμεσα να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της εκδρομής το συντομότερο (βλ. άνωθεν).

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΚΑΝΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ…

Ευελπιστούμε για άλλη μια χρόνια να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να μπορέσετε να απολαύσετε την εκδρομή και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Ευχόμαστε να γίνουμε και εμείς ένα από τα κομμάτια αυτού του πολύχρωμου πάζλ.

Το ΔΣ του ΣΔΥΠ

Δείτε Ακόμα