ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχές & Διακρίσεις αθλητών του Σ.Δ.Υ.Πάτρας στον “ 9ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου 2022 ”

Η τελευταία Οργανωμένη Αθλητική Αποστολή των αθλητών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας για το 2022, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στο Καστόρι Ταϋγέτου, όπου φιλοξενήθηκε ο 9ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου. Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος και οι αθλητές μας απόλαυσαν το μαγευτικό φυσικό τοπίο της περιοχής και αγωνίστηκαν στους αγώνες 22,4 & 5,5 απαιτητικών χιλιομέτρων.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν στην ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή των 22,4 χλμ. ήταν:

ΑΡΓΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΡΛΕΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΜΑΝΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΡΚΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΡΑΠΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΦΟΡΤΗΣ ΜΑΚΗΣ

Συγχαίρουμε επίσης τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν στη διαδρομή των 5,5 χλμ. ήταν:

ΓΟΥΛΗ ΒΑΣΩ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΗΤΣΑΝΗ ΔΩΡΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Για ακόμη μία φορά ξεχώρισαν οι εκπληκτικοί αθλητές μας, ΜΑΚΗΣ ΦΟΡΤΗΣ, ο οποίος τερμάτισε ΤΡΙΤΟΣ στη Γενική Κατάταξη με χρόνο 02:11:34, ενώ η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ τερμάτισε ΠΡΩΤΗ στην ηλικιακή κατηγορία με χρόνο 03:07:49 & 6η γυναίκα στη Γενική Κατάταξη ανάμεσα σε 332 αθλητές!

Τον αγώνα διοργάνωσαν η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την τεχνική διεύθυνση του Ελληνικού Συνδέσμου Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων «Οι Αθάνατοι», των «Σπαρτιατών Δρομέων» και την καθοδήγηση του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου «Η Λουσίνα».

Η διοργάνωση μας καλωσόρισε προσφέροντάς μας, ζεστό τσάι Ταϋγέτου, ενώ στο τέλος των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους απόλαυσαν παραδοσιακή ζεστή φασολάδα, λουκάνικα, ελιές, κρασί και χωριάτικο ψωμί και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος για αθλητές και επισκέπτες.

Επιβραβεύουμε και συγχαίρουμε τα μέλη μας για τη μεγάλη τους προσπάθεια και οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν, ολοκλήρωσαν και τερμάτισαν με ασφάλεια τον δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

Να σημειωθεί τέλος ότι η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται και στη μεγάλη εθελοντική βοήθεια των κατοίκων της περιοχής.

Εκ του ΔΣ του Σ.Δ.Υ.ΠΑΤΡΑΣ

 

Δείτε Ακόμα