Συγχαρητήρια Ανακοίνωση προς τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Π.

Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας (Σ.Δ.Υ.Π.) έδωσε βροντερό παρών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, συμμετέχοντας με 70 δρομείς στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας & στους παράλληλους αγώνες, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015. Ένας μαραθώνιος ξεχωριστός για τον Σύλλογό μας, γεμάτος έντονα συναισθήματα, συγκινήσεις, χαρά και περηφάνια για όλους τους δρομείς του συλλόγου μας που κατάφεραν να τερματίσουν στον πιο δύσκολο και απαιτητικό μαραθώνιο του κόσμου…

Ο Σ.Δ.Υ.Π. συμμετείχε με 34 δρομείς στον κλασικό μαραθώνιο, με 26 δρομείς στη διαδρομή των 10.000 μ. και με 12 δρομείς στη διαδρομή των 5.000 μ., επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις, σε έναν αγώνα βέβαια που προέχουν η συμμετοχή και ο τερματισμός.

Τα μέλη που έτρεξαν με τον Σ.Δ.Υ.Π. συνετέλεσαν, έτσι ώστε ο σύλλογος να σπάσει νέο ρεκόρ συμμετοχών αποδεικνύοντας την δυναμική της δρομικής κοινότητας στο τόπο μας.

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τα μέλη μας που εκπροσώπησαν επάξια τον Σύλλογο μας με την συμμετοχή τους στους παραπάνω αγώνες και τους ευχόμαστε καλή αποκατάσταση, υγεία, και δύναμη για το μέλλον.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του μαραθωνίου, καθώς και των 10 & 5 χλμ αντίστοιχα, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Εκ του Δ.Σ.

Δείτε Ακόμα