Ανανέωση Δελτίου Τύπου 3ου ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ - Λίστα συμμετεχόντων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 3ου ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ

΄΄ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ΄΄

Όλα είναι έτοιμα για το ορεινό δρομικό γεγονός της χρονιάς, πριν φύγει αυτή.

Περίπου 830 δρομείς, δήλωσαν να συμμετάσχουν στον 3ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου, ένα γεγονός που ξεπέρασε τις όποιες προσδοκίες μας. Μάλιστα αν δεν αναγκαζόμασταν να κλείσουμε τις συμμετοχές 2 εβδομάδες πριν, ενδεχομένως ο αριθμός των δηλωθέντων να ξεπέρναγε τους 1200!!!!

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες οδηγίες της τελευταίας στιγμής προκειμένου την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Οι 2 εκδρομές τόσο η διήμερη, όσο και η μονοήμερη θα ξεκινήσουν και οι 2 από την πλατεία Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο) στην Αθήνα.

Σχετικά με την εκδρομή του Σαββάτου: Η εν λόγω εκδρομή θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 08.00 το πρωί, και υπεύθυνος ορίζεται ο κύριος Σταύρος Μπούμπουκας. Δεν θα εισέλθει κανείς στο πούλμαν, μέχρι να σας καλέσει για να προσέλθετε προκειμένου να μπείτε, ο υπεύθυνος, όπου θα του δίνετε το όνομά σας, και θα εισέρχεστε αφού έχει τσεκαριστεί ότι έχετε πληρώσει. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ.

Οι δρομείς όταν θα καταφτάσετε στο Καστόρι, θα μπορέσετε να εναποθέσετε τα πράγματά σας στα σχολεία του χωριού, όσοι επιθυμείτε να διαμείνετε σε αυτά, ενώ οι υπόλοιποι που έχετε νοικιάσει κάποιο δωμάτιο, θα μπορέσετε να κατευθυνθείτε σε αυτό. Σας υπενθυμίζουμε για όσους ενδιαφέρονται ότι η Οργανωτική Επιτροπή σας προτείνει, με την συμβολή του Συλλόγου φίλων Βορ.Ταϋγέτου ‘’Η ΛΟΥΣΙΝΑ’’ το Σάββατο 19/12/2015, θα σας προσφέρει μία γραφική εκδρομή στο Φαράγγι των Μύλων και στα σοκάκια του Καστορείου, διάρκειας περίπου 2 ώρες. Η εκδρομή θα ξεκινήσει στις 12.30 το πρωί από την κεντρική πλατεία του Καστορείου και θα σας καθοδηγεί κάποιος έμπειρος  οδηγός από τον εν λόγω Σύλλογο! Δεν χρειάζεται να δηλώσετε κάπου συμμετοχή, αρκεί όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εν λόγω εκδρομή, μπορείτε να έρθετε μέχρι και ένα τέταρτο πριν στην Κεντρική πλατεία του Καστορείου!

Επίσης το απόγευμα περίπου μετά τις 19.00 προγραμματίζονται δωρεάν εκδηλώσεις όπως συναυλίες στην Κεντρική Πλατεία Καστορείου, δωρεάν προσφορά τσίπουρου κ.α., οπότε όποιος επιθυμεί να έρθει, θα έχει μοναδική ευκαιρία να απολαύσει την σπάνια φιλοξενία του Καστορείου!

 Σχετικά με την εκδρομή της Κυριακής: Για την εκδρομή της Κυριακής έχουν κλείσει 3 πούλμαν με βάση τα χρήματα που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους δρομείς, και υπεύθυνοι ορίζονται οι κύριοι Αθανάσιος Σκόπας(τηλ. 6937785445) και Νίκος Παγκαλάκης. Τα πούλμαν θα έχουν κλειστές τις πόρτες τους και κανένας δεν θα εισέλθει αν πρωτίστως δεν δώσει το όνομά του στους υπευθύνους της εκδρομής. Στα εν λόγω πούλμαν θα εισέλθουν ΜΟΝΟ όσοι επισημανθούν να έχουν καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ.

Τα εν λόγω πούλμαν θα ξεκινήσουν στις 05.00 ακριβώς το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Καραϊσκάκη, και καθοδόν για το Καστόρι θα κάνουν τις εξής στάσεις:

-05.15 στο Παλατάκι για τους Χαϊδαριώτες/Περιστεριώτες κλπ.

-05.30 στην Ελευσίνα, στο PRAKTIKER
-06.00
στον Ισθμό της Κορίνθου στην στάση των ΚΤΕΛ.

-06.30 στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας

-06.45 στον κόμβο της Στέρνας

Και στις 2 εκδρομές, πριν ξεκινήσουν τα λεωφορεία, θα γίνει τσεκάρισμα αυτών που έχουν πληρώσει. Όσοι δεν έχουν καταθέσει το αντίτιμο στην τράπεζα, μέχρι την διορία που είχαμε δώσει, θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να μην τους κάνουμε δεκτούς, μιας και τα πούλμαν που κλείσαμε για τον αγώνα, είναι αποτέλεσμα των προ καταθέσεων που έγιναν τις προηγούμενες μέρες! Καμία πληρωμή δεν θα γίνει δεκτή την ημέρα της εκδρομής.

Τα 4 πούλμαν θα αναχωρήσουν από το Καστόρι στις 16.15 με επιστροφή την Αθήνα και ενδιάμεσους σταθμούς. Προβλεπόμενη ώρα άφιξης στην Αθήνα: 19.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ

Οι γραμματείες του αγώνα θα λειτουργήσουν στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Ταϋγέτου ΄΄Η Λουσίνα΄΄, τις εξής μέρες και ώρες:

-το Σάββατο 19/12/2015 από τις 17.00-21.00

-την Κυριακή την ημέρα του αγώνα δηλαδή, από τις 07.45. Συγκεκριμένα για την Κυριακή θα λειτουργήσουν 4 γραμματείες χωριζόμενες αλφαβητικά προκειμένου την καλύτερη σας εξυπηρέτηση.

Οι δρομείς καλούνται να βρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα μέχρι και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα(στις 09.00). Επίσης θα θέλαμε μα σας σημειώσουμε, ότι όλοι οι δρομείς τρέχουν με προσωπική τους ευθύνη και θα κληθούν την ώρα παραλαβής του αριθμού τους, να υπογράψουν μία υπεύθυνη δήλωση για αυτό.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ!

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕYΣΗΣ

Την ημέρα του αγώνα δεν θα επιτραπεί η είσοδος οχημάτων στο κέντρο του Καστορείου, και θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Στην είσοδο του χωριού θα υπάρχουν άνθρωποι της διοργάνωσης που θα σας κατευθύνουν προκειμένου την στάθμευση των οχημάτων σας.

 ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή, τόσο πριν τον αγώνα, όσο και μετά, σας έχει εξασφαλίσει δωρεάν πρωινό και γεύμα, με τις φροντίδες των συλλόγων που εμπλέκονται στην διοργάνωση.

 ΦΥΛΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Στα σχολεία του χωριού θα υπάρχει ειδικός διαμορφωμένος χώρος όπου οι φίλοι δρομείς θα μπορούν να εναποθέσουν τα προσωπικά τους είδη, τα οποία θα φυλλάσονται από ανθρώπους της διοργάνωσης. ΄Οσοι φίλοι δρομείς δώσουν τα πράγματά τους για φύλαξη, θα πάρουν ειδικό κουπόνι, το οποίο θα πρέπει να το προσκομίσουν προκειμένου να τα πάρουν πίσω.

 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σε περίπτωση σφοδρής κακοκαιρίας(έντονη βροχόπτωση) και επειδή η ασφάλεια των αθλητών είναι πάνω από όλα, ο αγώνας ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ, αλλά θα πραγματοποιηθεί σε εναλλακτική διαδρομή μέσα στο βουνό, αλλά σε δασικούς δρόμους, όπου εγγυώνται την ασφάλεια σας, και δεν θα διατρέξετε κανέναν κίνδυνο. Η εν λόγω διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι από την πλατεία του Καστορείου μέχρι την Λουσίνα και επιστροφή πίσω – συνολικής απόστασης 20,55 χλμ. Σε κάθε περίπτωση όμως θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες προκειμένου να τρέξετε στα πανέμορφα μονοπάτια του Ορεινού Ημιμαραθωνίου. Η τελική απόφαση σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα παρθεί από την Οργανωτική Επιτροπή την τελευταία στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο εν λόγω αγώνας θα πραγματοποιηθεί, έστω στην εναλλακτική διαδρομή!

ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ

Προγραμματιζόμενες Σαββατιάτικες εκδηλώσεις:

Βόλτα στο Φαράγγι των Μύλων

Επειδή η περιοχή έχει πολλές ομορφιές να σας προσφέρει, η Οργανωτική Επιτροπή σας προτείνει, με την συμβολή του Συλλόγου φίλων Βορ.Ταϋγέτου ‘’Η ΛΟΥΣΙΝΑ’’ το Σάββατο 19/12/2015, θα σας προσφέρει μία γραφική εκδρομή στο Φαράγγι των Μύλων και στα σοκάκια του Καστορείου, διάρκειας περίπου 2 ώρες. Η εκδρομή θα ξεκινήσει στις 12.30 το πρωί από την κεντρική πλατεία του Καστορείου και θα σας καθοδηγεί κάποιος έμπειρος  οδηγός από τον εν λόγω Σύλλογο! Δεν χρειάζεται να δηλώσετε κάπου συμμετοχή, αρκεί όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εν λόγω εκδρομή, μπορείτε να έρθετε μέχρι και ένα τέταρτο πριν στην Κεντρική πλατεία του Καστορείου!

Επίσης το απόγευμα περίπου μετά τις 19.00 προγραμματίζονται δωρεάν εκδηλώσεις όπως συναυλίες στην Κεντρική Πλατεία Καστορείου, δωρεάν προσφορά τσίπουρου κ.α., οπότε όποιος επιθυμεί να έρθει, θα έχει μοναδική ευκαιρία να απολαύσει την σπάνια φιλοξενία του Καστορείου!

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο 19/12/2015

08.00 π.μ.: Αναχώρηση διήμερης εκδρομής από πλ.Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο)

12.00 μ.μ.: Αναμενόμενη ώρα άφιξης πούλμαν διήμερης εκδρομής και ταχτοποίηση δρομέων στα ξενοδοχεία ή στα δημόσια κτίρια όπου θα φιλοξενηθούν, ανάλογα με τις επιθυμίες τους.

12.30 μ.μ.: Εκδρομή διάρκειας περίπου 3 ωρών στο Φαράγγι των Μύλων, υπό την οδήγηση του Συλλόγου Φίλων Βορ.Ταϋγέτου ΄΄Η ΛΟΥΣΙΝΑ΄΄.

17.00 μ.μ.: Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή chip και BIB Number

19.00 μ.μ.: Προγραμματισμένη έναρξη Χριστουγεννιάτικων Σαββατιάτικων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης μίνι συναυλίας!

21.00 μ.μ.: Κλείσιμο γραμματείας

Κυριακή 20/12/2014

05.00 π.μ.: Αναχώρηση μονοήμερης εκδρομής από πλ.Καραϊσκάκη(Μεταξουργείο)

07.45 π.μ.: Άνοιγμα γραμματείας για παραλαβή chip και BIB Number

09.00 π.μ.: Αναμενόμενη ώρα άφιξης πούλμαν μονοήμερης εκδρομής.

10.00 π.μ.: Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου.

11.00 π.μ.: Εκκίνηση αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού

11.15 π.μ.: Εκκίνηση αγώνα 3.000 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου και Α’ Λυκείου

12.00 μ.μ.: Αναμενόμενη ώρα άφιξης πρώτου δρομέα

15.00 μ.μ.: Λήξη Ορεινού Ημιμαραθωνίου

15.05 μ.μ.: Απονομές – τελετή λήξης

16.15 μ.μ.: Αναχώρηση εκδρομών για Αθήνα

Θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε και φέτος στο μαγευτικό Καστόρι και να ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!

 Η Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Οικονομάκης Γιώργος

Γραμματέας: Φασουλόπουλος Θανάσης

 Η Αγωνόδικος Επιτροπή

Πρόεδρος: Καλομοίρης Μιχάλης

Γραμματέας: Γορανίτης Παύλος

 Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΟΡΕΙΝΟ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΑΫΓΕΤΟΥ!

1 CUDIN IVAN
2 BAKA BABI AIR BAKA
3 CEJOVIC DRAGANA RUNNER STORE TRAIL TEAM
4 CELLANA JESSICA
5 COPAGE WENDY ANEKSARTITOS
6 CORBETT CHRISTOPHER
7 CRISTOFERSON CRIS ANONIMOI OREIVATES
8 DERVHCI LEFTER 2407 MOUNTAIN ACTIVITIES
9 EMILIANOU TRUDI SP13RA
10 FALK SCHOENFELDER
11 GALLO PERICLE Σ.Ε.Η.
12 GODSON LLOYD ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
13 GONG JIANPING
14 HODAJ XHINI FREE RUNNERS
15 ISUFI MARVIN
16 KANO EMILIANO Σ.Δ.Υ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
17 MATRAS SLAWOMIR SALOMON HELLAS
18 NAEGELE GABI PATH RUNNERS
19 RIGHTWEISER CHRISTINE SNAILS
20 ΑΒΡΑΑΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ SNAILS RUNNING TEAM
21 ΑΒΡΑΜΕΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2407 MOUNTAIN ACTIVITIES
22 ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ADIDAS RUNNING TEAM
23 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
24 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
25 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ MANIACS SDYM
26 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ATHELTICS-GUIDANCE.GR
27 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
28 ΑΓΡΙΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
29 ΑΔΑΜ ΖΩΗ SKY WOMEN RUNNING TEAM
30 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
31 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΟ ΠΑΤΡΑΣ ΩΛΕΝΟΣ
32 ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
33 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ LEPANTO
34 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ CHIOSRUNNING
35 ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
36 ΑΪΒΑΛΟΓΛΟΥ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ
37 ΑΛΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ PATH RUNNERS
38 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ VO2MAX GYM
39 ΑΛΕΞΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΔΥΜ
40 ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
41 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ.Δ.Υ.Μ
42 ΑΛΙΦΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ALEX ENDURANCE GANG
43 ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΝΙΚΟΣ SYROS RUNNERS
44 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Π.Σ "ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ" Δ.ΕΥΡΩΤΑ
45 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ ΦΛΟΓΑ
46 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΑ
47 ΑΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΦΑΝΣ
48 ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ RED STAR TRIATHLON
49 ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
50 ΑΝΘΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
51 ΑΝΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ WAKE UP STREET
52 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ INTER PATISSION
53 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Ν.Ο. ΖΑΧΑΡΩΣ
54 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ NEMEA RUNNERS
55 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ.Δ.Υ.Μ
56 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΗΤΗΣ ΝΑΥΑΓΙΑ ΒΕΙΚΟΥ
57 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ AΝΘΗ
58 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ RED STAR THRIATHLON CLUB
59 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΑΣΟΣ ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ
60 ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ALEX ENDURANCE GANG
61 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ FREE RUNNERS
62 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ KOPANAKI RUNNRES
63 ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
64 ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
65 ΑΡΚΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
66 ΑΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
67 ΒΑΒΙΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Α.Π.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
68 ΒΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
69 ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ SYROS RUNNERS
70 ΒΑΛΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
71 ΒΑΛΒΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
72 ΒΑΛΣΑΜΗ ΕΙΡΗΝΗ URBAN TRAIL RUNNERS
73 ΒΑΡΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
74 ΒΑΡΘΑΛΙΤΟΥ ΛΟΥΙΖΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ
75 ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΔΥΜ
76 ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΣΔΥΜ
77 ΒΑΣΙΛΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
78 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
79 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ X-TREME STORES TEAM
80 ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. Δ. Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
81 ΒΕΝΕΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Α.Π.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
82 ΒΕΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
83 ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
84 ΒΕΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
85 ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
86 ΒΕΡΟΓΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
87 ΒΙΓΚΟΥΡΑ ΚΑΣΙΑ ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
88 ΒΙΔΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FREE RUNNERS
89 ΒΙΔΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Γ.Σ. ΕΡΜΗ ΙΛΙΟΥ
90 ΒΙΔΙΑΝΟΣ ΖΑΡΑΝΗΣ ΣΣΕ
91 ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
92 ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ -
93 ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
94 ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
95 ΒΛΟΧΑΪΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΙ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ
96 ΒΟΓΙΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
97 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ATHLETICS-GUIDANCE.GR
98 ΒΟΡΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΟΡΣΙΠΠΟΣ
99 ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
100 ΒΥΡΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝ.ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
101 ΒΩΒΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
102 ΓΑΝΙΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ FLYING GEESE RUNNING TEAM
103 ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ SKORDO TEAM
104 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΔΥΠ
105 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ WAKEUPSTREET
106 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
107 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ WAKE UP STREET
108 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
109 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
110 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ROAD IT
111 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
112 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
113 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ
114 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΣ ΝΗΡΗΙΔΑ
115 ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
116 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
117 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΕΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
118 ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
119 ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΙΑ
120 ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ-ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
121 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
122 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
123 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
124 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ SYROS RUNNERS
125 ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ALLTERRAINRUNNERS
126 ΓΙΑΝΝΩΡΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ BEAT BULLS
127 ΓΙΟΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
128 ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
129 ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
130 ΓΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
131 ΓΚΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Α.Π.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
132 ΓΚΕΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ RED STAR TRIATHLON CLUB
133 ΓΚΕΡΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΛΟΓΑ
134 ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ SNAILS
135 ΓΚΙΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Π.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
136 ΓΚΙΡΤΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ SUMMIT RUNNER`S ERMIONIDOS
137 ΓΚΟΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
138 ΓΚΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
139 ΓΚΟΥΡΤΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
140 ΓΚΟΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ SUMMITRUNNERS
141 ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΄΄Ο ΟΡΣΙΠΠΟΣ΄΄
142 ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ NEW LIFE
143 ΓΡΑΜΟΖΗ ΜΑΓΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
144 ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
145 ΓΡΙΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
146 ΓΡΙΤΖΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
147 ΓΥΠΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
148 ΓΩΓΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
149 ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Ο.ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ
150 ΔΕΪΜΕΖΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ FREE RUNNERS
151 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
152 ΔΕΡΜΑΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ BEAT BULLS
153 ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
154 ΔΗΜΑΚΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ WAKEUPSTREET
155 ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΣΔΥΜ
156 ΔΗΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ RUNNER STORE TRAIL TEAM
157 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
158 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
159 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
160 ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΟΣ ΒΟΙΩΤΟΙ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΙ
161 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ RUN AND FUN
162 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ LEPANTO
163 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ LEPANTO
164 ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
165 ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
166 ΔΗΜΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ -
167 ΔΗΜΟΥΛΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ.Δ.Υ. ΑΘΗΝΩΝ
168 ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΦΛΟΓΑ
169 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ SNAILS TEAM
170 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΔΥΜ
171 ΔΙΛΙΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
172 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ FLYING GEESE RUNNING TEAM
173 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΔΥΜ
174 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
175 ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
176 ΔΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
177 ΔΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
178 ΔΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ SNAILS RUNNING TEAM
179 ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
180 ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ SDYM
181 ΔΡΟΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
182 ΔΡΟΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ A/D.[GRIZOS].
183 ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΡΧΟΥ ΘΕΜΙΣ
184 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
185 ΕΞΑΡΧΟΥ ΕΛΕΝΗ
186 ΕΞΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΔΥΜ
187 ΕΡΓΚΙΟΥΝΓΕΡ ΦΑΤΜΑ Σ.Δ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ
188 ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ SPARTAN RUNNER
189 ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
190 ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΝΙΚΟΣ
191 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
192 ΖΑΓΚΑΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΔΥΧ
193 ΖΑΝΙΑ ΜΑΡΙΑ SKY WOMEN RUNNING TEAM
194 ΖΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΔΥΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
195 ΖΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
196 ΖΕΓΚΙΝΟΓΛΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
197 ΖΗΝΔΡΑΣ KΩΣΤΑΣ
198 ΖΙΑΖΙΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ FOTO-TREXOUME.GR
199 ΖΙΑΜΠΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΣ.ΑΠΟΛΛΩΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
200 ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
201 ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Σ.Δ.Υ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
202 ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
203 ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
204 ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -
205 ΘΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
206 ΘΕOΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΡΜΗΣ
207 ΘΕΟΔΟΣΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
208 ΘΕΟΔΟΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
209 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Ν.Ο. ΖΑΧΑΡΩΣ
210 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ
211 ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
212 ΙΑΚΩΒΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΑ SPORTEVENT
213 ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΟΧΗΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΑΦΑΣ
214 ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
215 ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΝΙΚΟΛ
216 ΚΑΓΙΑΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΤΑΛΙΑ
217 ΚΑΓΚΙΟΥΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Σ.Α.Π.ΠΑ.Ζ.
218 ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
219 ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ FLYING GEESE RUNNING TEAM
220 ΚΑΛΕΒΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
221 ΚΑΛΚΟΥΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
222 ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
223 ΚΑΛΟΓΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
224 ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
225 ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
226 ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
227 ΚΑΛΤΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ RED STAR TRIATHLON
228 ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
229 ΚΑΛΥΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
230 ΚΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΑΜΑ
231 ΚΑΜΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ. Δ. Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
232 ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ WAKEUPSTREET
233 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
234 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
235 ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ WAKEUPSTREET
236 ΚΑΝΕΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ RED STAR TRIATHLON CLUB
237 ΚΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SPARTA RUNNERS
238 ΚΑΝΤΖΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ SPARTA RUNNERS
239 ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
240 ΚΑΠΕΤΑΝΕΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΔΥΜ (MANIACS)
241 ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
242 ΚΑΠΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
243 ΚΑΠΟΓΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΟΡΑΜΑ
244 ΚΑΠΟΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ RUN AND FUN
245 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΤΑΣ DIELLAS
246 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ADIDAS RUNNING TEAM
247 ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΣΤΡΙΝΟΣ
248 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
249 ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ WAKEUP STREET
250 ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΠΠΑΖΖ
251 ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΣ ΤΑΣΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
252 ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΕΛΕΝΗ
253 ΚΑΡΑΜΠΕΤΙΑΝ ΜΑΡΙΟΣ ΣΔΥΜΘΗΒΑΣ
254 ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ OUTRUN
255 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
256 ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ URBAN TRAIL RUNNERS
257 ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
258 ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡ/ΠΩΝ
259 ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
260 ΚΑΡΚΑΣΙΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΔΥΜ
261 ΚΑΡΚΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
262 ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ
263 ΚΑΣΙΜΗ ΣΟΦΙΑ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
264 ΚΑΤΑΚΟΣ ΘΑΝΟΣ ΣΔΥΜ
265 ΚΑΤΑΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ANTOXITZIDES XORAFAS
266 ΚΑΤΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
267 ΚΑΤΣΑΒΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
268 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
269 ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ MYRUNNER.GR
270 ΚΑΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
271 ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΕΣ RUNNING TEAM
272 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΣΑΠΠΑΖ
273 ΚΑΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΛΟΓΑ ΠΑΤΡΑΣ
274 ΚΑΤΣΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
275 ΚΑΤΣΟΥΠΑ ΜΑΡΙΝΕΤΤΑ
276 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΔΥΜΘΗΒΑΣ
277 ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
278 ΚΕΡΑΤΣΑ ΛΙΝΑ
279 ΚΕΦΑΛΟΥΡΟΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ
280 ΚΕΦΕΡΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ
281 ΚΙΚΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
282 ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
283 ΚΛΕΙΝΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
284 ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ FLOGA
285 ΚΟΖΑΝΙΤΗϛ ΘΕΜΗϛ
286 ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ XTREME STORES TEAM
287 ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ XTREME STORES TEAM
288 ΚΟΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ SKORDO TEAM
289 ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
290 ΚΟΛΑΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΔΥΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
291 ΚΟΛΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
292 ΚΟΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ WAKEUPSTREET
293 ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
294 ΚΟΛΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ
295 ΚΟΛΟΚΟΝΤΕΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
296 ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
297 ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
298 ΚΟΝΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ DEREKAS ENDURANCE COACHING
299 ΚΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ / E.CO. LIFT
300 ΚΟΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
301 ΚΟΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
302 ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΣΔΥΜ
303 ΚΟΝΤΑΡΓΥΡΗΣ ΦΩΤΗΣ ΣΔΥΜ
304 ΚΟΝΤΖΙΑΛΗ ΕΛΕΝΗ PATH RUNNERS
305 ΚΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
306 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
307 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
308 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ SDY MESSINIAS
309 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
310 ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
311 ΚΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
312 ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
313 ΚΟΡΔΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
314 ΚΟΡΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
315 ΚΟΡΕΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ FREE
316 ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
317 ΚΟΡΜΑΣ ΗΛΙΑΣ
318 ΚΟΡΟΛΗ ΕΛΕΝΗ RED STAR TRIATHLON
319 ΚΟΣΥΒΑΣ ΛΑΚΗΣ
320 ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
321 ΚΟΤΣΙΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
322 ΚΟΤΣΙΝΑ ΟΛΓΑ
323 ΚΟΤΣΟΓΛΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ BIKE-PARK KALAMATA
324 ΚΟΥΚΟΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ INTER PATISION
325 ΚΟΥΚΟΥΜΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
326 ΚΟΥΚΟΥΜΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
327 ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΒΑΝΕΣΣΑ ΣΔΥΜ
328 ΚΟΥΛΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΟΜΑΔΑ ΟΔΕΥΩ
329 ΚΟΥΜΠΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ MARATHON CLUB
330 ΚΟΥΡΕΝΤΖΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ
331 ΚΟΥΡΝΟΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ SMARTRUN
332 ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ FREE RUNNERS
333 ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Α.Σ
334 ΚΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ADIDAS
335 ΚΟΥΤΙΒΗΣ ΠΑΥΛΟΣ FITNESSART CROSSFIT
336 ΚΟΥΤΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
337 ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
338 ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
339 ΚΟΥΤΣΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ
340 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ ΝΑΣΟΣ
341 ΚΟΥΦΑΛΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
342 ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗΣ JOHN
343 ΚΡΙΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΛΟΓΑ
344 ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
345 ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ SNAILS TEAM
346 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο.Υ.Κ.
347 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ URBAN TRAIL RUNNERS
348 ΚΩΛΕΤΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
349 ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ PATH RUNNERS
350 ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΛΟΓΑ
351 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ SALOMON HELLAS
352 ΚΩΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
353 ΛΑΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΦΑΝΣ
354 ΛΑΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ
355 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ
356 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
357 ΛΑΚΑΦΩΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
358 ΛΑΜΠΡΕΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
359 ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
360 ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΙΚΟΣ WWW.EPIPLO-LAMPROU.GR
361 ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ GOJI BERRY TEEM
362 ΛΑΜΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
363 ΛΕΒΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
364 ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
365 ΛΕΚΚΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ
366 ΛΕΚΚΑΣ (ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ) ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
367 ΛΕΦΑ ΑΛΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
368 ΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
369 ΛΙΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
370 ΛΙΑΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
371 ΛΙΒΑΔΑΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
372 ΛΙΒΑΔΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
373 ΛΙΝΑΡΔΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
374 ΛΙΟΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΝΤΖΙΝΑ
375 ΛΙΟΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΜΑΔΑ ΟΔΕΥΩ
376 ΛΙΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
377 ΛΙΟΦΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
378 ΛΟΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FREE RUNNERS
379 ΛΟΛΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΦΑΝΣ
380 ΛΟΥΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ RUNNER STORE
381 ΛΟΥΚΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
382 ΛΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ FAPERLE
383 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
384 ΛΥΧΝΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
385 ΜΑΓΑΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ MEIJIN
386 ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΜΙΛΥ MEIJIN
387 ΜΑΓΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
388 ΜΑΚΑΛΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΑΠΟΛΛΟΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
389 ΜΑΚΚΟΗ ΡΑΝΝΕΛΛΕ KASIMIS TRAINING
390 ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
391 ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
392 ΜΑΛΑΪ ΜΑΡΙΑ MYATHLETE/UTR
393 ΜΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ MILOS RUNNERS
394 ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
395 ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
396 ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ MUSTUKULURU R.T
397 ΜΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
398 ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΧΑΡΗΣ BALIOTIS. NATURE TRAIL
399 ΜΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
400 ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΑ RED STAR TRIATHLON
401 ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
402 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
403 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΙΩΤΟΙ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΙ
404 ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΝΤΑΣ DROMEIS XWRAFAS
405 ΜΑΡΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
406 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΦΑΝΣ
407 ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
408 ΜΑΡΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
409 ΜΑΡΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ SKY WOMEN RUNNING TEAM
410 ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ SPARTAN RUNNERS
411 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ
412 ΜΑΣΤΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ MOUNTAINRUNNING.GR
413 ΜΑΣΤΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΑΣΟΣ NATURAL RUNNING BY INOV-8
414 ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
415 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
416 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
417 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
418 ΜΑΥΡΟΓΟΝΑΤΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ GOJI BERRY TEAM
419 ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ HYDRA RUNNER'S
420 ΜΕΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
421 ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ FAIRWAYS
422 ΜΕΛΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
423 ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ ΓΙΟΥΞΕΛ Σ.Δ.Υ.ΠΕΙΡΑΙΑ
424 ΜΕΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ALLTERRAINRUNNERS
425 ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ.ΓΣ
426 ΜΕΝΥΧΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
427 ΜΕΞΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ XIΛIOMOΔΙ
428 ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ RED STAR TRIATHLON CLUB
429 ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
430 ΜΗΛΙΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΦΑΝΣ
431 ΜΗΤΡΟΠΑΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ RED STAR TRIATHLON CLUB
432 ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
433 ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ALL TERRAIN RUNNERS
434 ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
435 ΜΗΤΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
436 ΜΙΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
437 ΜΙΚΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ KRI KRI RUNNING TEAM
438 ΜΙΚΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - - - - - - - -
439 ΜΙΛΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ URBAN TRAIL RUNNERS
440 ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΛΕΝΑ RED STAR TRIATHLON CLUB
441 ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
442 ΜΙΧΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΣΑΕΔ
443 ΜΙΧΕΛΟΓΓΟΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
444 ΜΙΧΕΛΟΓΚΟΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΔΥΠ
445 ΜΟΖΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ -------------
446 ΜΟΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
447 ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
448 ΜΟΝΔΑΝΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ RED STAR TRIATHLON CLUB
449 ΜΟΡΦΗΣ ΜΑΡΙΟΣ WAKEUPSTREET
450 ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ‪#‎1MOREKM
451 ΜΟΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
452 ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
453 ΜΟΥΚΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
454 ΜΟΥΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
455 ΜΟΥΡΔΕΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
456 ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
457 ΜΟΥΣΧΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΘΛΙΟΣ
458 ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
459 ΜΟΥΤΗ ΜΑΡΙΑ
460 ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
461 ΜΠΑΖΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
462 ΜΠΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
463 ΜΠΑΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Σ.Δ.Υ.Μ
464 ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ
465 ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
466 ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
467 ΜΠΑΜΠΑΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ SKORDO TEAM
468 ΜΠΑΡΙΑΜΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ FREE RUNNERS
469 ΜΠΑΡΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ SCORDO TEAM
470 ΜΠΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
471 ΜΠΑΤΖΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ -
472 ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΝΝΑ
473 ΜΠΑΦΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΛΟΓΑ
474 ΜΠΕΛΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Ν.Ο.ΚΥΘΗΡΩΝ
475 ΜΠΕΝΙΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
476 ΜΠΕΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
477 ΜΠΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Σ.Δ.Υ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
478 ΜΠΙΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ
479 ΜΠΙΝΤΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
480 ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ.
481 ΜΠΙΣΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
482 ΜΠΙΣΚΕΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ
483 ΜΠΙΣΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
484 ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
485 ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΔΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
486 ΜΠΟΖΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΔΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
487 ΜΠΟΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Σ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΣΥΡΟΥ
488 ΜΠΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ INTER PATISSION
489 ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
490 ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ CLUB MARATHON
491 ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
492 ΜΠΟΥΛΙΟΓΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
493 ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ RED STAR TRIATHLON CLUB
494 ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
495 ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΦΑΝΣ
496 ΜΠΟΥΡΛΑΣ ΦΕΙΔΙΑΣ
497 ΜΠΟΥΣΓΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΑΑΠΘ
498 ΜΠΟΥΤΟΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ KROMIDAS COACHING
499 ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
500 ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ RUNNER STORE TRAIL TEAM
501 ΜΠΡΟΚΟΣ ΝΙΚΟΣ Σ.Α.Π.ΠΑ.Ζ.
502 ΜΥΤΑΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
503 ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΝΙΚΟΣ ΣΔΥΜ
504 ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
505 ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
506 ΝΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
507 ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
508 ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -
509 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ RED STAR TRIATHLON
510 ΝΙΚΟΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ
511 ΝΙΚΟΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ XAMOS
512 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ
513 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ X-TREME STORES CLUB
514 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ TECNICA -ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
515 ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ LEPANTORUNNERS
516 ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
517 ΝΤΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ
518 ΞΥΓΓΗ ΧΡΥΣΑ UTR
519 ΞΥΓΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
520 ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Σ.Δ.Υ.Μ.
521 ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
522 ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
523 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗΣ IBM CLUB
524 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ / E.CO. LIFT
525 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΛΙΑΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
526 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ NALURUNNINGTEAM
527 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
528 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ / E.CO. LIFT
529 ΟΡΦΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
530 ΠΑΒΑΤΖΟΓΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ WAKEUPSTREET
531 ΠΑΓΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΦΑΝΣ
532 ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΤΙΝΑ ΣΔΥΠ
533 ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
534 ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ PATH RUNNER
535 ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ
536 ΠΑΛΛΑΝΤΖΑΣ ΗΛΙΑΣ
537 ΠΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ TECNICA
538 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ KYTHIRA RUNNERS
539 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΑΦΑΝΣ
540 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ SKORDO TEAM
541 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
542 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΛΙΑΔΑ
543 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΙ-ΛΟΚΡΟΙ-ΜΑΡΤΙΝΟ
544 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ -
545 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
546 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ SDYMTHIVAS
547 ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ GOJI BERRY TEAM
548 ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΝΕΜΕΑ RUNNERS
549 ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΜΕΑ RUNNERS
550 ΠΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ WAKEUPSTREET
551 ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ FREE RUNNERS
552 ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ
553 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ
554 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
555 ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΛΙΛΑ
556 ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ WAKEUPSTREET
557 ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ FREE RUNNERS
558 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -
559 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
560 ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ URBAN TRAIL RUNNERS
561 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΔΥ.ΠΕΙΡΑΙΑ
562 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ BIKE-PARK KALAMATA
563 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΚΟΙ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ
564 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΙΩΤΟΙ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΙ
565 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ IBM CLUB
566 ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΔΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
567 ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
568 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
569 ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
570 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ RUNNERSTORE TRAIL TEAM
571 ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
572 ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
573 ΠΑΠΑΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
574 ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ARG
575 ΠΑΠΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
576 ΠΑΠΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΔΥΑ
577 ΠΑΠΑΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Α.Π.Σ."ΑΠΟΛΛΩΝ" ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
578 ΠΑΠΑΣΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
579 ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
580 ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
581 ΠΑΡΖΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
582 ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ #1MOREKM, SAFANS
583 ΠΑΡΙΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΔΥΑ
584 ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΤΙΤΟΣ
585 ΠΑΣΤΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ
586 ΠΑΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ORAMA
587 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΔΥΜ
588 ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ FREE RUNNERS
589 ΠΑΤΣΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΡΣΣΙΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
590 ΠΑΥΛΟΣ ΑΘΗΝΑ WAKEUPSTREET
591 ΠΑΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ WAKEUPSTREET
592 ΠΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MY ATHLETE
593 ΠΑΧΝΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ IBM CLUB
594 ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΜΗΝΑΣ PELECANUS CRISPUS
595 ΠΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
596 ΠΕΡΑΚΗ ΝΑΤΑΛΙ MYATHLETE
597 ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
598 ΠΕΤΑΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ
599 ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
600 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΑΜΟΣ
601 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ
602 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
603 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ NUTRIXXION HELLAS/ ESCAPE SHOP
604 ΠΕΤΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
605 ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ALL TERRAIN RUNNERS
606 ΠΕΤΣΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
607 ΠΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
608 ΠΙΛΟΥΡΗΣ ΜΑΚΗΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
609 ΠΙΠΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Α.Π.Σ.ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
610 ΠΙΡΙΟΥ ΑΝΤΡΙΑΝΟ
611 ΠΛΑΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
612 ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
613 ΠΟΠΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
614 ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
615 ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
616 ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
617 ΠΟΥΛΟΥΠΑΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
618 ΠΡΕΚΑ ΒΑΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
619 ΠΡΙΜΗΚΥΡΗ ΣΤΕΛΛΑ MILOS RUNNERS
620 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
621 ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
622 ΠΡΟΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ MYATHLETE
623 ΡΑΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ NATURAL RUNNING BY INOV8
624 ΡΑΜΠΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
625 ΡΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ HYDRA RUNNERS
626 ΡΑΠΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
627 ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ALLTERRAINRUNNERS
628 ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ SAINT GEORGE
629 ΡΑΧΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΙΑΔΝΗ
630 ΡΗΓΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
631 ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
632 ΡΙΚΟΤΗΣ ΗΛΙΑΣ Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
633 ΡΙΚΟΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
634 ΡΙΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ URBAN TRAIL RUNNERS
635 ΡΙΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ URBAN TRAIL RUNNERS
636 ΡΙΠΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ URBAN TRAIL RUNNERS
637 ΡΟΜΠΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΔΥΜ
638 ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SAFANS
639 ΡΟΥΣΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
640 ΡΟΥΣΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
641 ΡΩΜΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ
642 ΡΩΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ RED STAR TRIATHLON CLUB
643 ΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΥΜΝΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
644 ΣΑΓΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
645 ΣΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ -
646 ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
647 ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ WAKE UP STREET
648 ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
649 ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
650 ΣΑΝΕΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
651 ΣΑΡΑΝΤΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΔΥΜ
652 ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΔΥΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
653 ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
654 ΣΑΡΡΗΣ ΝΕΣΤΩΡ SKORDO TEAM
655 ΣΑΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
656 ΣΓΟΥΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΕΟ ΑΘΗΝΑΣ
657 ΣΕΚΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
658 ΣΕΛΑΜΗ ΑΡΓΥΡΩ
659 ΣΕΛΑΜΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
660 ΣΕΛΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
661 ΣΗΦΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
662 ΣΙΑΜΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΔΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
663 ΣΙΔΕΡΗ ΙΩΑΝΝΑ KROMMIDAS COACHING
664 ΣΙΔΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ SDY TRIPOLIS
665 ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
666 ΣΙΔΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
667 ΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ SUMMIT RUNNERS ERMIONIDAS
668 ΣΙΜΙΝΤΖΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
669 ΣΙΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ
670 ΣΙΨΑ ΗΡΩ
671 ΣΙΨΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
672 ΣΙΩΖΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
673 ΣΚΙΑΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
674 ΣΚΟΠΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΦΑΝΣ
675 ΣΚΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
676 ΣΚΟΥΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ -
677 ΣΚΟΥΠΑΣ ΜΗΧΑΛΗΣ ΑΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
678 ΣΚΟΥΡΩΦ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ
679 ΣΚΥΛΑKΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΝΑΞΟΥ
680 ΣΟΥΚΙΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ KROMIDAS COACHING
681 ΣΟΥΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ XAMOS
682 ΣΟΦΑΤΖΙΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ
683 ΣΠΑΖΟΚΟΙΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
684 ΣΠΑΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
685 ΣΠΕΡΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΔΥΡ
686 ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ KRI KRI RUNNING TEAM
687 ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΔΑΦΝΗ PATH RUNNERS
688 ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
689 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ RUNNING ΝΕΜΕΑ
690 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
691 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΥΜ
692 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΩΝΤΑΣ MEIJIN
693 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΣΔΥΜ
694 ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ MARATHON TEAM GREECE(POLYZOU)
695 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ RUNNER STORE TRAIL TEAM
696 ΣΤΑΘΟΥΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
697 ΣΤΑΘΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
698 ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΠΑΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
699 ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΦΡΟΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
700 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ NEWFISH RUNNERS
701 ΣΤΑΦΥΛΑΡΑΚΗΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ -
702 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -
703 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑΣΟΣ ΛΥΚΟΙ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ
704 ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
705 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
706 ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
707 ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑ
708 ΣΥΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
709 ΣΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ FREE RUNNERS
710 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ
711 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
712 ΤΑΛΙΑΤΟΥΔΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
713 ΤΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
714 ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ MARATHON CLUB/PATH RUNNERS
715 ΤΑΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΔΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
716 ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΙΚΗΣ
717 ΤΕΡΖΗ ΜΑΡΙΝΑ SP13RA
718 ΤΕΣΦΑΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
719 ΤΕΦΑΡΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ XAMOS
720 ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
721 ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ RUN CLUB PIRGOS TRAIL
722 ΤΖΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
723 ΤΖΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
724 ΤΖΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ LOCORUNNER
725 ΤΖΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ LOCORUNNER
726 ΤΖΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ LOCORUNNERS
727 ΤΖΙΜΑ ΕΛΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ
728 ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
729 ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ
730 ΤΟΥΝΤΑΣ ΘΩΜΑΣ LEPANTO
731 ΤΡΑΓΟΥΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
732 ΤΡΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ RED STAR TRIATHLON
733 ΤΡΕΚΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
734 ΤΣΑΒΑΛΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ SNAILS TEAM
735 ΤΣΑΚΟΣ ΕΤΜΟΝΤ
736 ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
737 ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
738 ΤΣΑΠΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
739 ΤΣΑΠΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟΙ
740 ΤΣΑΤΣΑΡΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΜΑΡΙΑ -
741 ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ BIKE-PARK KALAMATA
742 ΤΣΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ SPORTEVENT
743 ΤΣΕΓΚΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
744 ΤΣΕΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
745 ΤΣΕΡΕΒΚΟ ΗΡΑ-ΙΡΙΝΑ WAKEUP STREET
746 ΤΣΙΑΒΟΥ ΕΛΛΗ
747 ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
748 ΤΣΙΜΠΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ NALU
749 ΤΣΙΜΠΟΣ ΝΙΚΟΣ
750 ΤΣΙΟΥΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
751 ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΞΑΝΘΗ NALURUNNING TEAM
752 ΤΣΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
753 ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ ALLTERRAINRUNNERS
754 ΤΣΙΡΚΑΣ ΦΩΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
755 ΤΣΙΡΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
756 ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
757 ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ FREE RUNNENERS
758 ΤΣΟΠΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ WAKE UP STREET
759 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
760 ΤΣΟΥΜΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
761 ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
762 ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
763 ΦΑΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ SUMMIT RUNNER'S ERMIONIDOS
764 ΦΑΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
765 ΦΙΛΙΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
766 ΦΙΦΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ Α.Π.Σ "ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ" Δ.ΕΥΡΩΤΑ
767 ΦΛΩΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ NEMEA RUNNERS
768 ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.Δ.Υ.Μ
769 ΦΛΩΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΔΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
770 ΦΟΝΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΟΑΑΠΘ
771 ΦΟΡΤΗΣ ΜΑΚΗΣ VO2MAX GYM
772 ΦΟΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ B\S\H
773 ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ URBAN TRAIL RUNNER
774 ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
775 ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ BEAT BULLS
776 ΦΩΚΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ IRONKOUKOU
777 ΦΩΣΤΙΝΗ ΜΑΡΙΑ WAKE UP STREET
778 ΦΩΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
779 ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
780 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ WAKEUPSTREET
781 ΧΑΛΑ ΣΟΦΙΑ BEAT BULLS
782 ΧΑΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΕΘΛΙΟΣ
783 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ GOJI BERRY TEAM
784 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
785 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ
786 ΧΑΡΙΣΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ WAKE UP STREET
787 ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
788 ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
789 ΧΑΤΖΗΘΩΜΑΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ GR RUNNERS
790 ΧΑΤΖΗΡΗΓΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ROWING CLUB OF GREECE
791 ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ BOOKRUNNERS
792 ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΕΑ RUNNING
793 ΧΟΖΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ PDSODYSSEAS-ΦΛΟΓΑ
794 ΧΟΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΛΟΓΑ-PDS ODYSSEAS
795 ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΦΑΙΗ
796 ΧΟΥΛΙΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
797 ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ FREE RUNNERS
798 ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ
799 ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ XAMOS
800 ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
801 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΦΕΝΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
802 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ' ΟΡΣΙΠΠΟΣ'
803 ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΙΚ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΑΝΕΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
804 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
805 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΥΔΩΝ
806 ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
807 ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
808 ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΧΙΝΑ
809 ΧΥΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΔΕΥΩ
810 ΨΑΛΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ FAPERLE
811 ΨΑΛΤΗ ΜΑΡΙΑ FAPERLE
812 ΨΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
813 ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
814 ΨΑΡΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
815 ΨΕΙΜΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΔΥΜ
816 ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
817 ΨΥΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
818 ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΤΛΑΣ
819 ΛΕΜΠΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
820 ΚΑΡΑΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
821 ΚΑΡΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ
822 ΤΖΙΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
823 HICKMAN JASON ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
824 ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
825 ΠΑΤΑΚΑΣ ΘΕΡΙΝΟΣ Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
826 ΣΥΛΛΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
827 ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
828 ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΡΣΙΠΠΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
829 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

 

Δείτε Ακόμα