Ανακοίνωση Ημερήσιας Εκδρομής στο Μαραθώνιο Ναυπλίου & Παράλληλοι Αγώνες - 06.03.2016

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας προτίθεται να πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016, προκειμένου να συμμετάσχει στο Μαραθώνιο Ναυπλίου 2016, καθώς και στους παράλληλους αγώνες Ημιμαραθωνίου Δρόμου, Αγώνα 5χλμ & 2,5 χλμ. την ίδια ημέρα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ημερήσια εκδρομή, καθώς και στην ομαδική εγγραφή συμμετοχών στα αγωνίσματα Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, Αγώνα 5χλμ ή 2,5 χλμ θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στο παρακάτω link:

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Σημείωσεις: α) Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα διαμορφωθεί και το κόστος της εκδρομής, για το οποίο θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση και στα mails.

β) Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί, εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

γ) Μαζί με τα στοιχεία της συμμετοχής σας, στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δηλώνετε ότι επιθυμείτε να μετακινηθείτε με το πούλμαν ή όχι.

Αναλυτικά στοιχεία της διοργάνωσης Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016 & Παράλληλοι Αγώνες, η προκήρυξή της, παροχές συμμετεχόντων κ.ά. στο link που ακολουθεί:  Μαραθώνιος Ναυπλίου 2016

 

Δείτε Ακόμα