9ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» - 28.02.2016

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τον 9ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. Η διοργάνωση φέτος εκτός από τον αγώνα του Ημιμαραθώνιου και των 5 χλμ. θα εμπλουτισθεί και με αγώνα 10 χλμ.
Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα γίνει από το χωριό Βαριά (Δογρή) σε μία παραλήμνια διαδρομή ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.

Αναλυτικά η Προκήρυξη του Αγώνα εδώ και περισσότερα στοιχεία του αγώνα εδώ.

Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link (http://runner.polldaddy.com/s/michalis-kousis-halfmarathon), μέχρι Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν μέχρι 1 ώρα πριν τον αγώνα στην αφετηρία με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να πάρουν το τσιπάκι  χρονομέτρησης.

Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταφέρουν τους αθλητές από το Αγρίνιο στο χώρο αφετηρίας με μέσα της διοργάνωσης.

Με πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνη του Δήμου Αγρινίου, θα παρασχεθούν οι παρακάτω παροχές:

Α) Παρέχεται  διατροφή, το προηγούμενο βράδυ των αγώνων  (pasta party), στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ», ώρα 20:30 μ.μ.

Β) Σε όλους τους αθλητές – τριες, που θα αγωνιστούν ο Δήμος Αγρινίου –θα παραθέσει γεύμα αμέσως μετά το τέλος των αγώνων στις 14:45, λίγα μέτρα από το χώρο του τερματισμού στο Δημαρχείο.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής  θα πρέπει να γίνουν έγκαιρα. Οι διοργανωτές σε περίπτωση που καλυφθεί ο αριθμός των συμμετοχών έχουν το δικαίωμα να κλείσουν την ηλεκτρονική φόρμα δηλώσεων.

Μετά την ημερομηνία αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι μία (1) ώρα πριν τον αγώνα στην αφετηρία με δική τους ευθύνη χωρίς να μπορούν να πάρουν το τσιπάκι χρονομέτρησης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο αγώνων ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗ Ph.D. στο τηλέφωνο 26410-39631 & 6973435373.

 

Δείτε Ακόμα